Veilig reizen voor u en uw medewerkers

Buitengewone gebeurtenissen die van invloed zijn op uw reis, zijn inmiddels gewoontegoed geworden. Denk aan de escalatie van terrorisme, infectieziekten, natuurrampen en zelfs algemene ongevallen of incidenten. Dergelijke gebeurtenissen staan vaak buiten uw macht. Toch is het wel uw verantwoordelijkheid om u zelf of uw werknemers en activa te beschermen.

Wij maken uw reis zo veilig mogelijk

We bieden een nieuwe benadering van reisrisicobeoordeling en een nieuwe reeks hulpmiddelen om te voldoen aan de hedendaagse vereisten voor operationeel risicobeheer. Dit omvat het aanbevelen van beleid en procedures, het verstrekken van reisadviezen, het leveren van onmiddellijke on-site assistentie en het geven van gespecialiseerde training over reisbewustzijn.

We zijn in staat om een toegewijd team te leveren dat met u samenwerkt om een zo veilig mogelijke reis te maken in welk land dan ook. Ook zorgen we ervoor dat u voor bepaalde extreme situaties een training krijgt, die mogelijk uw leven kan redden in bepaalde situaties.

Een specialist mee op reis? Dat kan!

Of u nu in eigen land of internationaal, per schip of privé-vliegtuig reist, een specialist op het gebied van veiligheid kan altijd met u meereizen. Onze specialist draagt niet alleen zorg voor de veiligheid, maar dient ook als crisisadviseur om de situatie ter plaatse te beoordelen en te helpen met elke situatie of evacuatie.

Ook zijn we uitermate gespecialiseerd in bijvoorbeeld uitgebreide risicobeoordelingen, voorverkenningen van locaties en site-beveiligingsonderzoeken voor bestaande en toekomstige locaties.

Onze Werkwijze

U krijgt bij ons een gratis (telefonische) intake en ontvangt een vrijblijvende opdrachtbevestiging met alle gemaakte afspraken, doorlooptijd(en) en prijzen.

Zodra de opdracht is bevestigd krijgt van ons persoonlijke begeleiding en advies. We gaan exact bekijken wat we op het gebied van veiligheid kunnen leveren en plannen dat samen met u in.

De uitvoering van de opdracht verloopt vervolgens zoals we deze zijn overeengekomen. Mochten er belangrijke wijzigingen zijn dan is er uiteraard overleg.