Security consulting op hoog niveau

Beveiligingsbeslissingen die u vandaag neemt, kunnen de veiligheid en veerkracht van uw organisatie nog vele jaren bepalen. Onze uitgebreide beveiligingsadviezen stellen u in staat om meer vertrouwen te hebben in de acties die u neemt om uw family office, werknemers, activiteiten, faciliteiten en activa te beschermen.

Onze wereldwijde beveiligingsadviseurs hebben tientallen jaren ervaring in het adviseren van particuliere klanten en bedrijven in verschillende sectoren, variërend van constructie, productie en transport tot onderwijs, horeca en overheid.

Beveiliging consultants die u uitstekend helpen

Er zijn bijvoorbeeld voor uw bedrijf (of persoon) fysieke-, operationele- en cybercomponenten om uw (intellectueel) eigendom te beschermen. Door vanuit verschillende gezichtspunten naar uw beveiliging te kijken, kan onze beveiligingsspecialist u helpen problemen beter te voorkomen, te plannen en effectief te reageren op bedreigingen van buitenaf.

Onze beveiligingsadviesdiensten omvatten:

◎   Dreigings- en kwetsbaarheidsbeoordelingen.
◎   Beveiligingsaudits.
◎   Beveiligingstraining.
◎   Het beveiligen van intellectueel eigendom.

Onze Werkwijze

U krijgt bij ons een gratis (telefonische) intake en ontvangt een vrijblijvende opdrachtbevestiging met alle gemaakte afspraken, doorlooptijd(en) en prijzen.

Zodra de opdracht is bevestigd krijgt van ons persoonlijke begeleiding en advies. We gaan exact bekijken wat we op het gebied van veiligheid kunnen leveren en plannen dat samen met u in.

De uitvoering van de opdracht verloopt vervolgens zoals we deze zijn overeengekomen. Mochten er belangrijke wijzigingen zijn dan is er uiteraard overleg.