Veiligheid en Risk management

Onze veiligheid strategieën garanderen de persoonlijke bescherming van onze klanten, zodat ze kunnen genieten van een evenwichtige maar vooral veilige levensstijl.

Wij bieden een verscheidenheid aan security en risk management diensten aan family offices, aandeelhouders en vermogende particulieren.

Bedreigingen voor de persoonlijke veiligheid zoals bijvoorbeeld opportunistische straatcriminaliteit, obsessieve stalkers, medische noodgevallen, ongevallen, brand en natuurrampen gebeuren meestal onverwacht en buiten uw macht om.

Wij hebben mensen beschikbaar uit diverse vakgebieden zoals intelligentie, veiligheid, recht, management consultant, gedragsdeskundige en informatietechnologie om onze klanten, hun families en hun bezittingen te beschermen. Daarnaast beschikken wij over groot internationaal netwerk met contacten voor uitgebreide wereldwijde beveiligingsoplossingen.

Ons doel is om de veiligheid risico's te beperken en veiligheid in de levensstijl van onze klanten te integreren.

Een aantal voorbeelden waarmee we u kunnen helpen

Dreigingsevaluaties

Wij beoordelen de dreigingsniveaus voor u, uw gezin en uw bedrijf, compleet van A tot en met Z, en geven een beoordeling van veiligheidsmaatregelen en beleid op woningen, kantoren en voor op reis. Deze beoordeling wordt gevolgd door een schriftelijk rapport dat de bevindingen schetst en onmiddellijk praktische verbeteringen beschrijft voor de veiligheid.

Due diligence - achtergrond onderzoeken

We doen full-scale achtergrond onderzoeken voor u naar uw financiële partners, rechtspersonen, potentiële werknemers en zelfs vrienden, familie en/of kennissen indien dat gewenst is.

Operationele veiligheid

Wij bieden een scala aan diensten om ervoor te zorgen dat de integriteit en veiligheid van u en uw gezin thuis, op kantoor, en tijdens reizen is gewaarborgd.

Persoonlijke beveiliging training

Wij bieden onze vaste klanten zelfs security awareness trainingen aan. De uitgebreide opleiding omvat instructies over het identificeren en vermijden van potentiële bedreigingen, leert u over individuele beschermingsmaatregelen en geeft instructies betreft defensief rijden.

Travel security voor veilig reizen

Of u nu in eigen land of het buitenland reist, wij beoordelen de veiligheidsnormen, geven u reis advies en lokale informatie en desgewenst begeleiden wij u op reis.

Security service

Wij bieden hoog opgeleide security professionals, met vaak militaire ervaring, die de bescherming van u of uw gezin zowel internationaal als in eigen land waarborgt.

Crisis reponse team

Wij zijn gespecialiseerd in het verminderen van risico's en helpen klanten hun gezin te beschermen. Echter ondanks de best mogelijke maatregelen, kan er altijd een crisis ontstaan. Als dit voorkomt is het noodzaak direct en professioneel te reageren. Wij doen er alles aan dit in goede banen te leiden.

Dreiging (chantage) onderzoek

Onze experts analyseren het risico van ongepaste of dreigende brieven, e-mail, telefoongesprekken of enige andere wijze van communicatie. Na deze analyse onderzoeken wij het risico, identificeren de dader, en starten een plan de campagne met eventueel de politie en gerechtelijke stappen.

Algemeen onderzoek

Interne diefstal, fraude en verduistering van onroerend goed zijn zaken die veel van onze particuliere klanten meemaken. We voeren discrete, high-level interne onderzoeken en bieden high-level due diligence van potentiële zakenpartners / entiteiten, hedge fund managers en private investeringen. Onze multidisciplinaire experts zijn uitgerust om snel de veiligheid en normaliteit te herstellen in het leven van onze klanten, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Beveiliging op zee

Wij hebben de ervaring, middelen en agenten om veiligheid en logistieke ondersteuning te bieden aan klanten die veiligheid willen, terwijl ze aan boord van hun jachten verblijven. Afhankelijk van de grootte van het schip en uw wensen, kunnen we opereren vanuit het jacht of een volgschip inzetten langs de route en zorgen we voor beveiliging en veiligheid in elke haven die u aan doet. Dit is de laatste jaren een begrip geworden in bijvoorbeeld Monaco.

Onze Werkwijze

U krijgt bij ons een gratis (telefonische) intake en ontvangt een vrijblijvende opdrachtbevestiging met alle gemaakte afspraken, doorlooptijd(en) en prijzen.

Zodra de opdracht is bevestigd krijgt van ons persoonlijke begeleiding en advies. We gaan exact bekijken wat we op het gebied van veiligheid kunnen leveren en plannen dat samen met u in.

De uitvoering van de opdracht verloopt vervolgens zoals we deze zijn overeengekomen. Mochten er belangrijke wijzigingen zijn dan is er uiteraard overleg.