Observatie Opleiding 1
Waar goed observeren begint

Wanneer het gaat om de praktijk is goede kennis en ervaring van observeren een vereiste. We verzorgen deze Observatie opleiding geheel zelf en geven je een uitstekende basis om dit in de praktijk uit te oefenen.

De Observatie opleiding is zwaar en omvat veel leer-elementen, slagen is niet altijd gegarandeerd. Veel kandidaten zeggen ook niet voor niets dat de opleiding meer dan pittig is maar zeker uitermate waardevol.

Voor deze opleiding is er geen specifieke vooropleiding vereist.

Veel recherche- & security bedrijven in binnen- en buitenland stellen deze observatie-opleiding als verplicht voordat veldwerk gedaan mag worden. Ook wordt deze opleiding veel gedaan door sociaal rechercheurs van gemeentes.

Elke opleiding wordt gegeven door professionals die zelf ook al jaren in het veld werkzaam zijn.

Na deze opleiding, die zeer zwaar en absoluut uniek is, ben je direct in staat iemand goed en professioneel te volgen in elke situatie.

Hoelang duurt de opleiding?

De Observatie opleiding bevat 4 halve dagen voorbereiding in een tijdbestek van 3 weken, 1 volle theorie-dag en 5/6 dagen 24 uur per dag extern,  het zware 'realistische' praktijkdeel. De laatste dag is examen-dag.

Leerelementen van deze opleiding

Alle observatie basiskennis, observatie communicatie, SCAB (non-politioneel gedrag), rijvaardigheid, statische en dynamische observatie en ROT (Real-life observatie training).

Kosten van deze opleiding

Het lijkt misschien veel, maar voor wat u ervoor terug krijgt is de prijs eigenlijk veel te laag. Voor € 3.000 all-in krijgt u deze opleiding met hopelijk ook het welverdiende diploma.

Bij deze opleiding is inbegrepen:

◎   Observatie handboek
◎   Materiaal gebruik
◎   Theorie opleiding
◎   Praktijk opleiding
◎   Nachten verblijf op locatie(s)

Kwaliteit in detective werk – observatie is een specialisme – voorbereid op alle mogelijke situaties – dat is OBSO1