interPI - Strongwood biedt uitstekende en professionele praktijkopleidingen.

We zijn al jaren specialist in ons vakgebied en we delen onze expertisie dan ook graag met bepaalde opleidingen. Bij ons kan de opleiding Particulier Onderzoeker worden gedaan maar ook de zeer noodzakelijke OBSO 1 & 2 (Observatie Basis Opleiding) diploma.

crkbo-large

Particulier Onderzoeker

De opleiding particulier onderzoek is verplicht voor iedereen die in het particuliere recherche vak wilt gaan werken. Zonder deze opleiding gehaald te hebben kan er simpelweg geen werkvergunning worden aangevraagd bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Kortom wil je dit spannende vak gaan uitoefenen dan is dit diploma verplicht.

Wij leveren een zelfstudie opleiding dat je uitstekend voorbereid op het SVPB examen. Op dit moment hebben we al onze kandidaten het diploma in 1x gehaald zonder enig herexamen.

Onze OBSO opleiding

Wanneer het gaat om de praktijk is goede kennis en ervaring van observeren een vereiste. Deze basis opleiding is zwaar en omvat veel leer-elementen en slagen is niet altijd gegarandeerd. Veel kandidaten zeggen ook niet voor niets dat de opleiding meer dan pittig is maar zeker uitermate waardevol.

Veel security bedrijven in binnen- en buitenland stellen deze observatie-opleiding als verplicht voordat veldwerk gedaan mag worden. Ook wordt deze opleiding veel gebruikt door sociale rechercheurs van gemeentes.

Elke opleiding zelf wordt gegeven door professionals die zelf ook al jaren in het veld werkzaam zijn.

Na deze opleiding, die zeer zwaar en absoluut uniek is, ben je direct in staat iemand goed en professioneel te volgen in elke situatie.