interPI - Strongwood is momenteel een van de beste detective bureau's in Nederland.

Het bedrijf combineert zijn kernproducten als detective, cybercrime, crisis en security om wereldwijd geïntegreerde, op maat gemaakte oplossingen te leveren voor elk probleem. Op basis van diepgaande onderzoekskennis en toegang tot geavanceerde cyber IT-systemen lost interPI de problemen van haar klanten op en krijgen deze het advies dat nodig is in rechtbanken of bij justitie.

Trust & Compliance

Bij interPI doen we ons best om onze onderneming op een integere manier na te streven, met respect voor verschillende culturen en de waardigheid en rechten van individuen in alle landen. We steunen de principes die zijn vastgelegd in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens van de VN.

Beroepshalve hanteren we een strikte geheimhouding voor onze klanten, partners en uiteraard dossiers.

Onze missie

We maken gebruik van onze wereldwijde aanwezigheid en competentie in recherche werkzaamheden door samen met onze partners en klanten oplossingen te creëren in probleemgebieden en samen slimme en efficiënte end-to-end oplossingen te bieden.

Ons voornaamste missie is om mensen in de maatschappij bij te staan door vervelende problemen aan te pakken en bewijs te verzamelen om vervelende misdaad te stoppen.